04 april, 2011

Portrett av Vegard


Her kommer bilder som jeg tok av Vegard

Dyptrykk

Nå er det lenge siden jeg har blogget ser jeg! Dessverre. Men nå kommer det en større oppdatering på hva som har skjedd siden Richardo Foto var her!


Det som vi fikk lære mens Richardo Foto var her var forskjellige måter å bruke enkle midler til å reflektere lys mot et objekt og hvordan man kunne utnytte posisjoner til å skape bra bilder noe vi skulle gjøre når vi fikk dyptrykk oppgaven. Vi skulle ta portrettbilder av personer som vi skulle bruke i dyptrykket.


Her er det første som jeg gjorde etter at jeg speilvendte bildet og tegnet det fra foto til tegning. Deretter så la jeg plexiglass platen over tegninga og begynte å skjære i den. Men som du sikkert ser så ble det ikke en god utført jobb fordi jeg hadde forstuet mine høyre ringefinger og langefinger. som du ser under er det mitt første trykk. 

Her er mitt første trykk som vart vellykket med tanke på prosessen, hvis du ser bort i fra selve motivet.

Siden det ikke ble vellykket så begynte jeg med å ripe inn på den andre siden, noe som bød på en liten utfordring, men med friske fingre og en stødig hånd ble det en mye bedre jobb! 


Her ser du den forstørrede tegningen som er speilvendt. 

Her er trykkplata mi som har to sider som jeg har brukt. Et mye bedre 2. forsøk.

Her ser du det 2. forsøket og som du også kan legge merke til er trykket uten øyne og munn, siden det var det som er det viktigste å plassere i et fjes! og vanskeligst vel og merke. 

Her ser du mitt beste trykk igjennom hele perioden som er av et 2. forsøks trykk. Her har du med øyne og munn.
Her har du hele samlingen min med forskjellige farger.