22 september, 2010

panorering 2

Her er et bilde av Vegard sin bil, her så bremser han ned og mens han kjører forbi meg. Her får jeg virkelig følelsen av at bilen i fart.

Egenskaper:
Iso-100
Størsteblenderåpning: 4,1
F-stopp: f/18
Eksponeringstid 1/8 sekunder

Panorering

Her er et bilde av panorering.
Dette er tatt på skolegården hvor jeg også i senere tid har redigert litt farger og slikt. Jeg har redigert det sånn at det ble litt mørkere så du får følelsen av grått og trist og høst.
Egenskaper:
Iso-100
Størsteblenderåpning: 3,6
f-stopp: f/20

20 september, 2010

Bymiljø

Her er da Brumunddal! Dette er ved kjøpesenteret Parkgården. Her er det ryddig og fint, og ikke noe reklame. Det eneste problemet kan bli vanskelig å kommer seg rundt hjørnet pga. reklameskiltet.
Iso-200
Eksponeringstid: 1/400 sek.
Største blenderåpning: 4,2

Her er også et bilde av Brumunddal, hvor du ser at det er byggningsarbeid som påvirker bymiljøet. Her er det samtidig ryddig! Bra. Det som også kan være et problem her er at det er masse reklame langs veggen. Det kan være et problem og en fordel! Fordi det kan også være lettere å ta seg fram i byen!;)
Eksoneringstid: 1/500 sek.
Iso-200
Største blenderåpning: 4


Kun det siste bildet er redigert! Det jeg har gjort er å gi hele bildet litt mer lys så det er enklere å se på bildet hva som egentlig finnes der! Det er redigert i Windows Fotogalleri.